Derfor skal du vælge Icopal i Sorø

icopal

Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagløsninger. Icopal har virksomheder beliggende rundt omkring i Danmark. Icopal i Sorø ha ry for at være et af de bedste steder til tagløsninger, da de vægter kvalitet og arbejdsmoral meget højt.

Ring til Rap tag og få mere af vide om denne løsning.

Icopal i Sorø har gode løsninger

Icopal i Sorø har mange muligheder at give kunder i forbindelse med tagløsninger. De vægter kundens behov højt og finder sammen den bedste løsning. Icopal er omfattet af en produktgaranti på 15 år. Som ekstra garanti kan man opgradere garantiløsningen og få Icopal PLUS garantiløsning, som tilknytter en entreprenør garantiordningen. På denne måde har man 15 års garanti, som dækker produkt, udførelse og følgeskader. Icopal laver mange tagløsninger med tagpap. Tagpap er meget elastisk og kan bruges til mange tagformer. Udover tagpap har Icopal i Sorø også løsninger indenfor listedækning, grønne tage, metal tage, plankedækning og shingles.

Listedækning er en klassisk tagdækning med vertikale linjer. Listedækning er den rette løsning, hvis man gerne vil løfte bygningens udseende. Det er både velegnet til nybyggeri samt ved renovering af tage med hældning. Fordelene ved listedækning er, at det er fleksibelt og formbart, har en lang holdbarhed og har 15 års produktgaranti. Grønne tage er blevet en efterspurgt tagløsning i takt med, at der er blevet stillet højere krav til bæredygtighed. De grønne tage er med til at bevare den biologiske mangfoldighed og binder samtidigt støv og skadelige stoffer. Det grønne tag har mange fordele. Bl.a. er det med til at absorbere omkring 50% af nedbøren i Danmark. Risikoen er herved mindre for, at afløbssystemer og renseanlæg overbelastes. Tagets levetid forlænges også, da beplantningen på taget er med til at beskytte tagmembranen. Fordelene ved grønne tage er, at luftkvaliteten forbedres da planterne producerer ilt, beskytter mod vejrets brydning og ekstern støj dæmpes.

Metaldækning, plankedækning og shingles:

Icopal i Sorø laver også metal tagdækning til de kunder, som gerne vil have et tag med et særligt præg. Metal tage anvendes typisk i forbindelse med indgange og kviste. Man kan få metal tagdækning i kobber og aluminium. Metaloverfladen er med til at beskytte taget, hvilket er med til, at forlænge tagets levetid. Metal tagdækning er desuden en fin økonomisk beslutning, da det er billigere end de traditionelle metaldækninger. Metaldækning giver utrolig smukke overflader, reflekterer solens varmestråling og er et 100% tæt tag.

Plankedækning er en god løsning hvis man gerne vil have en horisontal lagdeling på taget. Plankedækning er med til at give større bygninger et prægtigt og majestætisk udseende. Fordelene ved plankedækning er, at der findes mange former, det har en lang levetid og har 15 års produkts garanti. Man kan også vælge at få shingles, som er tagpap skåret i små flader. Det er den billigste løsning, hvis man går og vil have skiftet taget. Det gode ved shingles er, at det kan lægges direkte oven på det gamle tagpap. Materialet egner sig både til garage og til helårshuse. Nogle af fordelen ved singles er, at det har en flot og utraditionel overflade, er enkelt at lægge, har en lang levetid og findes i mange farver.

 

Be the first to comment on "Derfor skal du vælge Icopal i Sorø"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*